Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Wigilijne pierogi z kapustą i cebulką
Cebula biała, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Pierogi z kapustą i grzybami (mąka PSZENNA, woda, JAJA kurze, olej, gotowana kapusta, grzyby leśne, cebula, olej, pieprz, sól, przyprawy), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 983 kJ/235 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g |
Węglowodany: 42,8 g w tym cukry: 0,0 g |
Błonnik: 0,2 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.