Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5 Star

Włoska zapiekanka makaronowa z ragu alla bolognese, mieszanka sałat z pomidorkami, sos winegret

Sałata mix, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Wołowina, Wieprzowina, SELER naciowy, Oregano, Marchew, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Mąka PSZENNA, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Bazylia, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Pomidorki daktylowe, JAJA kurze

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 208 kJ/289 kcal
Tłuszcz: 17,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 19,9 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 14,2 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: