Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
Włoska zapiekanka makaronowa z ragu alla bolognese, mieszanka sałat z pomidorkami, sos winegret
Sałata mix, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Wołowina, Wieprzowina, SELER naciowy, Oregano, Marchew, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Mąka PSZENNA, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Bazylia, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Pomidorki daktylowe, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 208 kJ/289 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 19,9 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 14,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.