Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
Włoskie arancini z prosciutto i mozzarellą
Bazylia, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Oregano, Pieprz czarny, Sól, Ryż biały, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 411 kJ/98 kcal |
Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 14,3 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.