Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
Włoskie ciasto mimoza z kremem budyniowym
Białko JAJA kurzego, Cukier, Mąka PSZENNA, Mąka ziemniaczana, Żółtko JAJA kurzego, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), MLEKO spożywcze 2% tł., Żelatyna, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 657 kJ/157 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 25,2 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.