Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Włoskie keto omlety jajeczne z oliwkami, pesto bazyliowe, świeże warzywa
Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Pomidorki daktylowe, Rukola, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 207 kJ/527 kcal |
Tłuszcz: 53,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g |
Węglowodany: 5,4 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 25,0 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.