Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wołowe klopsiki w sosie z chorizo i papryką, puree marchewkowo-ziemniaczane
Cebula biała, Papryka słodka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Oregano, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Ziemniaki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Marchew, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Gałka muszkatołowa, Natka pietruszki, JAJA kurze, Wołowina, Sól, Chorizo
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 423 kJ/340 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 23,6 g w tym cukry: 7,3 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 35,6 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.