Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wołowe klopsiki w sosie z zielonym pieprzem, komosa ryżowa z suszonymi pomidorami
Komosa ryżowa, Czosnek, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Zielony pieprz (pieprz zielony ziarnisty, woda, ocet spirytusowy, sól. regulator kwasowości: kwas octowy), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Olej rzepakowy, Sól, Cebula biała, Wołowina, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka))
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 267 kJ/303 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 17,1 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 26,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.