Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wołowe pulpeciki w sosie szpinakowo-pieczarkowym, komosa ryżowa z suszonymi pomidorami
Komosa ryżowa, Sól, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Natka pietruszki, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Wołowina, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, ŚMIETANA 15% tł., Pieczarki, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 642 kJ/392 kcal |
Tłuszcz: 15,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 25,8 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 42,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.