Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Wołowe pulpeciki w sosie szpinakowo-pieczarkowym, komosa ryżowa z suszonymi pomidorami

Wołowina, Pieczarki, Szpinak, Cebula biała, Komosa ryżowa, ŚMIETANA 15% tł., Woda, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Natka pietruszki, Sól, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 640 kJ/392 kcal
Tłuszcz: 15,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 25,7 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 42,1 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: