Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wołowina na grzybowym kaszotto z dynią i natką pietruszki, surówka z białej kapusty
Gałka muszkatołowa, Natka pietruszki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Cukier, Podgrzybki, Kasza jaglana, Majeranek, Dynia, Czosnek, Cebula biała, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 532 kJ/605 kcal |
Tłuszcz: 19,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 35,6 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 8,0 g |
Białko: 74,6 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.