Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
Wołowina po burgundzku, kasza jęczmienna perłowa, buraczki glazurowane z wiśniami
Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Czosnek, Cebula szalotka, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Tymianek, Por, Pieczarka, Olej rzepakowy, Marchew, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Chili, Cebula biała, Natka pietruszki, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Wiśnie, Burak, Sól, Pieprz czarny, Polędwica wołowa
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 924 kJ/460 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 53,6 g w tym cukry: 15,3 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 42,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.