Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star
  • Dairy Free

Wołowina po burgundzku, kasza jęczmienna perłowa, buraczki glazurowane z wiśniami

Polędwica wołowa, Burak, Marchew, Pieczarka, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Wiśnie, Por, Cebula biała, Woda, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Koncentrat pomidorowy 30%, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Czosnek, Miód pszczeli, Sól, Pieprz czarny, Chili, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 939 kJ/463 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 54,9 g
w tym cukry: 16,2 g
Błonnik: 9,2 g
Białko: 42,6 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: