Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star
  • Dairy Free

Wołowina po burgundzku, kasza jęczmienna perłowa, buraczki glazurowane z wiśniami

Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Czosnek, Cebula szalotka, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Tymianek, Por, Pieczarka, Olej rzepakowy, Marchew, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Chili, Cebula biała, Natka pietruszki, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Wiśnie, Burak, Sól, Pieprz czarny, Polędwica wołowa

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 924 kJ/460 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 53,6 g
w tym cukry: 15,3 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 42,5 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: