Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
Wołowina w pomidorach z papryką, kukurydzą i serem cheddar, makaron papardelle
ser mozzarella, ser cheddar (SER Mozzarella 78,5%, SER cheddar 18,5%), Makaron papardelle (Mąka semolina z PSZENICY durum), Olej rzepakowy, Sól, Szczypiorek, Cebula biała, Chili, Kmin rzymski, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Wołowina, Czosnek, Kukurydza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 257 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 34,1 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 23,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.