Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
-
Less Carb
Mielona wołowina z groszkiem cukrowym po libańsku, makaron sojowy
JOGURT naturalny 2% tł., Papryka ostra, Natka pietruszki, Czosnek, Cebula biała, Ziele angielskie, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Marchew, Kiełki słonecznika, Kmin rzymski, Groszek cukrowy, Gałka muszkatołowa, Cynamon, Sól, Olej rzepakowy, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Wołowina
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 842 kJ/201 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 17,8 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 18,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.