Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wrap jajeczny z pomidorowym pesto, kiełbasą krakowską i żółtym serem; pikle z ogórków, pomidorki
Dynia pestki, Nasiona słonecznika, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Pomidorki daktylowe, Rukola, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Kiełbasa krakowska, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 556 kJ/372 kcal |
Tłuszcz: 31,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g |
Węglowodany: 6,0 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 24,0 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.