Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Wrap jajeczny z pomidorowym pesto, kiełbasą krakowską i żółtym serem; pikle z ogórków, pomidorki

Dynia pestki, Nasiona słonecznika, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Pomidorki daktylowe, Rukola, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Kiełbasa krakowska, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 556 kJ/372 kcal
Tłuszcz: 31,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g
Węglowodany: 6,0 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 24,0 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: