Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wrap jajeczny z serem królewskim i szynką z indyka, ketchup domowy, pikle z ogórków
Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Czosnek, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Sałata rzymska mini, Ser Królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato), JAJA kurze, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 699 kJ/406 kcal |
Tłuszcz: 26,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g |
Węglowodany: 11,7 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 29,7 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.