Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Wrap z sałaty rzymskiej z serem szafir i warzywami, salsa pomidorowa
Cebula czerwona, Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Marchew, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Papryka żółta, Sałata rzymska, Ser szafir (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 006 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 13,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g |
Węglowodany: 19,1 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 14,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.