Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wrapy jajeczne z meksykańską pastą z czerwonej fasoli, guacamole, świeże warzywa
Rukola, Awokado Hass, Czosnek, Pieprz czarny, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, Kukurydza, Papryka czerwona, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Papryka wędzona, Papryka, Olej rzepakowy, Fasola czerwona, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 653 kJ/395 kcal |
Tłuszcz: 25,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g |
Węglowodany: 20,3 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 23,1 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.