Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Wrapy jajeczne z meksykańską pastą z czerwonej fasoli, guacamole, świeże warzywa

JAJA kurze, Papryka czerwona, Fasola czerwona, Kukurydza, Awokado, Papryka, Rukola, Olej rzepakowy, Ser cheddar (MLEKO, skrobia ziemniaczana, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato, beta-karoten), Sok z limonki, Sok z cytryny, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Czosnek, Sól, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Papryka wędzona, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 611 kJ/385 kcal
Tłuszcz: 24,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g
Węglowodany: 20,6 g
w tym cukry: 4,5 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 22,3 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: