Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wrapy jajeczne z serkiem koperkowym i wędzonym łososiem, ogórek, pomidorki
Dynia pestki, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Olej rzepakowy, JAJA kurze, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 036 kJ/248 kcal |
Tłuszcz: 19,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 5,1 g w tym cukry: 0,4 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 15,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.