Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wrapy jajeczne z serkiem ziołowym, szynką z indyka i papryką, pomidor
Roszponka, Kiełki rzodkiewki, Dynia pestki, Pomidor, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Koperek, Szczypiorek, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.