Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wrapy jajeczne z twarożkiem z suszonymi pomidorami, szynką parmeńską, słupki warzyw, guacamole
Awokado Hass, Czosnek, Pieprz czarny, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, Kalarepa, Marchew, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 549 kJ/370 kcal |
Tłuszcz: 27,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g |
Węglowodany: 12,1 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 25,1 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.