Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wrapy jajeczne z ziołowym serkiem, rukolą, papryką i oliwkami, pomidorki
Dynia pestki, Pomidorki daktylowe, Rukola, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Olej rzepakowy, JAJA kurze, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Koperek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 334 kJ/797 kcal |
Tłuszcz: 64,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,6 g |
Węglowodany: 13,4 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 10,2 g |
Białko: 43,4 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.