Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
Wrapy jajeczne z ziołowym serkiem, szynką z indyka i papryką, chleb razowy, pomidorki
Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Koperek, Szczypiorek, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 623 kJ/866 kcal |
Tłuszcz: 55,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,2 g |
Węglowodany: 45,4 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 10,4 g |
Białko: 53,2 g |
Sól: 4,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.