Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Wrapy z pastą z zielonego groszku i szczawiu, szynką z indyka, szczypiorkiem i rukolą, kolorowa papryka, pesto z suszonych pomidorów
Rukola, Papryka czerwona, Papryka żółta, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Szczaw, Groszek zielony, Mięta, Szczypiorek, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 098 kJ/741 kcal |
Tłuszcz: 50,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,8 g |
Węglowodany: 29,3 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 9,6 g |
Białko: 53,2 g |
Sól: 3,2 g |
Alergeny
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.