Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Wrapy z pastą z zielonego groszku, szynką z indyka, szczypiorkiem i rukolą, świeże warzywa, pesto z suszonych pomidorów
Rukola, Ogórek zielony, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Pomidorki daktylowe, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Woda mineralna niegazowana, Groszek zielony, Koperek, Szczypiorek, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 623 kJ/388 kcal |
Tłuszcz: 28,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 13,3 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 26,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.