Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Wytrawna drożdżówka z pastą z pieczonej papryki i serem scamorza, słupki pasternaku
Olej rzepakowy, Papryka słodka, Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Pasternak, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Rukola, ORZECHY WŁOSKIE, Sól, Rozmaryn, Pieprz czarny, Ser scamorza (MLEKO krowie pasteryzowane, podpuszczka mikrobiologiczna, sól, bakterie fermentacji mlekowej, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 291 kJ/309 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 43,8 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.