Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
Wytrawne ciastka owsiane z parmezanem i ziołami
Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Bazylia, Olej rzepakowy, Oregano, Pieprz czarny, Płatki OWSIANE, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, cukinia, JAJA kurze, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 375 kJ/90 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 9,7 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.