Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
Wytrawne ciasto z warzywami i serem, salsa pomidorowa
Cebula czerwona, Oregano, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), JAJA kurze, Sól, Soda oczyszczona, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, MLEKO spożywcze 2% tł., Marchew, Mąka PSZENNA, Groszek zielony, Cukinia, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 654 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 15,8 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.