Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
Wytrawne serniczki z koziego sera z konfiturą z czerwonej cebuli
Cebula czerwona, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Majeranek, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Sól, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), SER twarogowy, ŚMIETANA 15% tł., Żelatyna, Krakersy żytnie (mąka ŻYTNIA (16,8%), zakwas ŻYTNI, siemię lniane, mąka PSZENNA, suszone pomidory (10%), ziarno słonecznika, SEZAM biały, miód, oliwa z oliwek, sól, zioła prowansalskie (oregano, tymianek, bazylia, cząber, estragon), drożdże, suszona bazylia (0,02%)), MASŁO 82% tł.
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 814 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 15,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,1 g |
Węglowodany: 4,7 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 9,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.