Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Vegan
X_Wegański omlet z mąki z ciecierzycy z płatkami drożdżowymi, pieczarkami i suszonymi pomidorami, pasta z awokado, kolorowa papryka
Roszponka, Cebula biała, Proszek do pieczenia, Papryka wędzona, Oliwa z oliwek, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Mąka z ciecierzycy, Kurkuma, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pieczarki, Olej rzepakowy, Awokado Hass, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Cukier, Papryka żółta, Papryka czerwona, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Czosnek, Sól czarna kala namak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 088 kJ/260 kcal |
Tłuszcz: 18,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 17,9 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.