Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Kurczak w sosie tikka masala, ryż brązowy*
Kolendra, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Imbir różowy marynowany, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Ryż brązowy, Chili, Sól, Papryka słodka, Kurczak (pierś), Kmin rzymski, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Cynamon, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 0 kJ/0 kcal |
Tłuszcz: 0,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g |
Węglowodany: 0,0 g w tym cukry: 0,0 g |
Błonnik: 0,0 g |
Białko: 0,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.