Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Pulpeciki wołowe w sosie własnym, kasza gryczana, kapusta gotowana z pomidoramI*
Koperek, Kasza gryczana palona, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Czosnek, Wołowina, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sól, Cebula biała, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta biała, Cukier, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka))
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 207 kJ/528 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 48,6 g w tym cukry: 13,0 g |
Błonnik: 10,3 g |
Białko: 55,3 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.