Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star

Zapiekanka chlebowa z mozzarellą i pesto bazyliowym, świeże warzywa

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Roszponka, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Oliwa z oliwek, Bazylia, Sok z cytryny, orzechy pinii, Czosnek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 072 kJ/256 kcal
Tłuszcz: 9,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 36,9 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 8,6 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: