Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
Zapiekanka chlebowo-musztardowa z szynką, sos koperkowy, świeże warzywa
Roszponka, Pomidorki daktylowe, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Sól, Koperek, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 303 kJ/311 kcal |
Tłuszcz: 11,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 40,9 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 15,2 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.