Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
Zapiekanka grecka z bakłażanem, mięsem wieprzowo-wołowym i pomidorami
Rukola, Wieprzowina, Pieprz czarny, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Gałka muszkatołowa, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Wołowina, Cebula biała, Bakłażan, Oregano, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Cynamon, JAJA kurze, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 831 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 5,4 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.