Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.91
-
Less Gluten
Zapiekanka jaglana z dynią i czarną soczewicą, sos tzatziki, pomidorki
Kiełki słonecznika, Kmin rzymski, JAJA kurze, Kasza jaglana, Dynia, Cebula biała, Tymianek, Papryka słodka, Papryka ostra, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Soczewica czarna
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 376 kJ/568 kcal |
Tłuszcz: 16,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 79,5 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 16,6 g |
Białko: 26,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.