Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Less Gluten
-
Less Carb
Zapiekanka jajeczna z szynką z indyka, fetą, papryką i szczypiorkiem; pomidor, sos chrzanowy
Roszponka, Pomidor, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), JOGURT naturalny 2% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Oregano, Papryka czerwona, Papryka ostra, Papryka słodka, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), JAJA kurze, Szczypiorek, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 447 kJ/346 kcal |
Tłuszcz: 19,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g |
Węglowodany: 14,2 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 31,5 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.