Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Zapiekanka jajeczna z szynką z indyka, fetą, papryką i szczypiorkiem; pomidor, sos chrzanowy

JAJA kurze, Pomidor, Papryka czerwona, JOGURT naturalny 2% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Roszponka, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Szczypiorek, Oregano, Papryka ostra, Papryka słodka

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 447 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 19,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 10,1 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 31,5 g
Sól: 2,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • jaja
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: