Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zapiekanka makaronowa z wędzonym tofu, grillowaną cukinią, duszonymi porami i śmietanką kokosową, sos pomidorowy, pieczarki z natką
Natka pietruszki, Czosnek, Por, Papryka czerwona, JAJA kurze, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, ekstrakt SOJOWY (woda, SOJA łuskana [2%]), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryny, stabilizator: guma karobowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalne aromaty, witaminy: D, B12), Gałka muszkatołowa, Makaron orecchiette bezglutenowy (mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza), Cukinia, Oregano, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Tymianek, Sól, Rozmaryn, Pieprz czarny, Pieczarka, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 141 kJ/273 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 27,4 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 18,7 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.