Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
Zapiekanka owsiana z malinami, sos waniliowy
JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Cukier trzcinowy, JAJA kurze, Maliny, MIGDAŁY w płatkach, MLEKO spożywcze 2% tł., Płatki OWSIANE bezglutenowe, Siemię lniane
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.