Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
Zapiekanka owsiana z malinami, sos waniliowy
JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Cukier, JAJA kurze, Maliny, MIGDAŁY w płatkach, MLEKO spożywcze 2% tł., Płatki OWSIANE bezglutenowe, Siemię lniane
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 964 kJ/469 kcal |
Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 56,3 g w tym cukry: 11,3 g |
Błonnik: 8,8 g |
Białko: 19,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.