Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Less Gluten
Zapiekanka pieczarkowa, ketchup domowy, świeże warzywa
Cebula biała, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pieczarka, Natka pietruszki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Tymianek, Gałka muszkatołowa, Cząber, Rukola, Cukier, Pomidorki daktylowe, Czosnek, Sól, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 787 kJ/188 kcal |
Tłuszcz: 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 16,2 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 11,5 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.