Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27 Star
  • Less Gluten

Zapiekanka pieczarkowa, ketchup domowy, świeże warzywa

Cebula biała, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pieczarka, Natka pietruszki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Tymianek, Gałka muszkatołowa, Cząber, Rukola, Cukier, Pomidorki daktylowe, Czosnek, Sól, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Ziemniaki

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
787 kJ/188 kcal
Tłuszcz: 10,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 16,2 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 11,5 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: