Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27 Star
  • Less Gluten

Zapiekanka pieczarkowa, ketchup domowy, świeże warzywa

Pieczarka, Ziemniaki, Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), MLEKO spożywcze 2% tł., Cebula biała, Natka pietruszki, Rukola, Olej rzepakowy, SELER naciowy, MASŁO 82% tł., Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Pieprz czarny, Cukier, Cząber, Gałka muszkatołowa, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
774 kJ/185 kcal
Tłuszcz: 9,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 15,9 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 11,3 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: