Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
Zapiekanka ryżowa z jabłkiem; jogurt naturalny z miodem
Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Mięta, Cynamon, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Cukier, Olej kokosowy, Pasta waniliowa, Sok z cytryny, Jabłko, JAJA kurze, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 195 kJ/286 kcal |
Tłuszcz: 13,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,7 g |
Węglowodany: 35,4 g w tym cukry: 14,9 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 7,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.