Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Less Gluten
-
Less Carb
Zapiekanka szpinakowa z łososiem i fetą, papryka, sos chrzanowy
Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), JOGURT naturalny 2% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), JAJA kurze, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 948 kJ/226 kcal |
Tłuszcz: 13,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 11,2 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 18,6 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.