Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
Zapiekanka warzywna ze szpinakiem, salsa pomidorowa
Cebula czerwona, Papryka żółta, Olej rzepakowy, Czosnek, Ziemniaki, Sól, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Pieprz czarny, Papryka czerwona, Natka pietruszki, Marchew, JAJA kurze, Cukinia, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 316 kJ/315 kcal |
Tłuszcz: 16,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g |
Węglowodany: 30,9 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 12,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.