Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.66
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zapiekanka z brokułami, szparagami i pomidorkami cherry, sos pomidorowo-paprykowy, pieczone buraczki
Buraki kiszone (burak ćwikłowy, woda, sól, czosnek, przyprawy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pomidorki cherry, Pieczarka, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), JAJA kurze, Bazylia, Oregano, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Brokuły, Cebula biała, Papryka czerwona, Burak, Koncentrat pomidorowy 30%, Koperek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Cukier, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 972 kJ/471 kcal |
Tłuszcz: 23,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 36,5 g w tym cukry: 17,6 g |
Błonnik: 9,2 g |
Białko: 31,6 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.