Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Pudding z chałki na mleku z pieczonym jabłkiem i kremem czekoladowym
Mięta, Cynamon, jabłko, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Cukier, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł.
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 020 kJ/244 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 36,3 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.