Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Pudding z chałki na mleku z pieczonym jabłkiem i kremem czekoladowym

jabłko, JAJA kurze, chałka (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), MLEKO spożywcze 2% tł., Czekolada gorzka (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Mięta, Cynamon, Pasta waniliowa, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 020 kJ/244 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 36,3 g
w tym cukry: 10,0 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 8,4 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: