Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
Zapiekanka z chałki, serek truskawkowy, borówki
Borówka amerykańska, Mięta, Ksylitol, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty, Truskawki, Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Cukier, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł.
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 029 kJ/485 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 69,2 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 20,3 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.