Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.69
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zapiekanka z ciecierzycy i batatów z orzechami laskowymi, pomidorki
Pomidor, Rukola, Kmin rzymski, Papryka ostra, Papryka słodka, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, JAJA kurze, ORZECHY LASKOWE
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 420 kJ/339 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 51,9 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 11,1 g |
Białko: 14,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.