Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.99
Zapiekanka z cieciorki z grillowanymi warzywami i serem halloumi, sałatka z jogurtowym sosem z miętą
Ogórek zielony, Groszek zielony, Papryka czerwona, Kolendra, ORZECHY NERKOWCA, Mąka z ciecierzycy, Kurkuma, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Chili, Pieprz czarny, Ciecierzyca, Pomidorki daktylowe, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, Bakłażan, Papryczka chili, Mięta, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Rukola, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 251 kJ/299 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 32,7 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 8,9 g |
Białko: 17,2 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.