Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Zapiekanka z cukinią i kurczakiem, sos koperkowo-marchewkowy
Roszponka, Koperek, JAJA kurze, Kurczak udko, cukinia, Cebula biała, Sos worcestershire (zawiera SELER), MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA, Ziele angielskie, Kurkuma, Sól, ŚMIETANA 15% tł., Por, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, MASŁO 82% tł., Marchew, Liść laurowy, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 725 kJ/412 kcal |
Tłuszcz: 26,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 21,4 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 21,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.