Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Zapiekanka z kapusty i ziemniaków z sosem grzybowym
Sałata mix, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, Gałka muszkatołowa, Cząber, Kapusta kwaszona, Fasola biała, Grzyby, Czosnek, Pomidorki daktylowe, Tymianek, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Sól, ŚMIETANA 15% tł., Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), MASŁO 82% tł., Mąka ziemniaczana, Cebula biała, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 738 kJ/176 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 15,3 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.