Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98
-
Less Gluten
Zapiekanka z kaszą jaglaną, dynią i soczewicą, sałatka z papryką, sos tzatziki
Roszponka, ., JAJA kurze, Kasza jaglana, Dynia, Cebula biała, Tymianek, Papryka słodka, Papryka ostra, Kmin rzymski, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), ., ., Kiełki słonecznika, ., ., Ogórek zielony, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka czerwona, Soczewica czarna
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 295 kJ/549 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 79,8 g w tym cukry: 11,2 g |
Błonnik: 16,7 g |
Białko: 25,6 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.