Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98 Star
  • Less Gluten

Zapiekanka z kaszą jaglaną, dynią i soczewicą, sałatka z papryką, sos tzatziki

Roszponka, ., JAJA kurze, Kasza jaglana, Dynia, Cebula biała, Tymianek, Papryka słodka, Papryka ostra, Kmin rzymski, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), ., ., Kiełki słonecznika, ., ., Ogórek zielony, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka czerwona, Soczewica czarna

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 295 kJ/549 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 79,8 g
w tym cukry: 11,2 g
Błonnik: 16,7 g
Białko: 25,6 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: